Leatherman

Leatherman este o companie americană specializată în producția de unelte multifuncționale și cuțite de înaltă calitate. Fondată în 1983 de Tim Leatherman, marca a devenit sinonimă cu versatilitatea, durabilitatea și funcționalitatea.

Prima unealtă Leatherman a fost creată din necesitate atunci când Tim Leatherman, un inginer și un iubitor al activităților în aer liber, s-a găsit în Europa cu o mașină care avea o defecțiune și cu un cuțit de buzunar care nu era suficient pentru sarcinile ce trebuiau îndeplinite. A început să schițeze ideile sale pentru o unealtă multifuncțională, iar după ani de prototipare și testare, a apărut Leatherman Pocket Survival Tool.

De atunci, Leatherman a continuat să inoveze și să-și extindă gama de produse, oferind o gamă largă de unelte multifuncționale și cuțite pentru diverse nevoi și aplicații. De la Skeletool compact și portabil la Surge puternic, uneltele Leatherman sunt concepute pentru a fi fiabile și funcționale în orice situație.

Una dintre caracteristicile cheie ale produselor Leatherman este utilizarea de materiale de înaltă calitate. Uneltele sunt construite din materiale precum oțel inoxidabil, titan și aluminiu, asigurând durabilitatea și longevitatea lor. Multe dintre unelte au, de asemenea, părți interschimbabile, permițând utilizatorilor să își personalizeze unealta pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.

Leatherman este, de asemenea, angajată în sustenabilitate și practici responsabile de producție. Compania utilizează materiale reciclate ori de câte ori este posibil și a implementat inițiative pentru a reduce deșeurile și consumul de energie în facilitățile lor de producție.

În ansamblu, Leatherman este o marcă care se remarcă prin calitate, fiabilitate și inovație. Indiferent dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, un adept al bricolajului sau doar cineva care apreciază o unealtă bună, o unealtă multifuncțională sau un cuțit Leatherman sunt cu siguranță o adăugare valoroasă pentru colecția ta.


Produse pe pagină:
Sortare după:

Leatherman Rev

Multitool Rev de la Leatherman este unealta de care ai nevoie indiferent daca esti in curte si meste..

306,00 Lei Fără TVA: 306,00 Lei

Multi-Tool Leatherman Rebar

Multi-tool-ul Rebar de la Leatherman este o un multi-tool mic, compact si ergonomic, realizat din ot..

486,00 Lei Fără TVA: 486,00 Lei

Multi-Tool Leatherman Wingman

Multi-tool-ul Leatherman Wingman este o unealta multifunctionala, de dimensiune medie care dispune d..

433,00 Lei Fără TVA: 433,00 Lei

MultiTool Leatherman Surge

Multitool Leatherman Surge este cel mai mare si complex multitool din gama Leatherman, reprezentand ..

829,00 Lei Fără TVA: 829,00 Lei

Skeletool®

Multitool Skeletool de la Leatherman este unealta iconica a americanilor, incorporand in functiile s..

460,00 Lei Fără TVA: 460,00 Lei

Cutit Leatherman Crater C33T

Cutitul Leatherman Crater C33T pastreaza linia compacta a americanilor de la Leatherman, incadrandus..

248,00 Lei Fără TVA: 248,00 Lei