Light My Fire

Light My Fire este o marcă suedeză care produce produse inovatoare și de înaltă calitate pentru camping, drumeții și alte activități în aer liber. Brandul a fost fondat în 1995 de către Michael Odqvist, un fost ofițer al armatei suedeze care a recunoscut nevoia de echipament de camping mai bun.

Gama de produse Light My Fire include totul, de la aprinzătoare de foc, cuțite și tacâmuri la ustensile de gătit, sticle de apă și aragaze de camping. Toate produsele lor sunt concepute cu funcționalitate, durabilitate și sustenabilitate în minte, ceea ce-i face o alegere populară printre entuziaștii de activități în aer liber din întreaga lume.

Unul dintre cele mai populare produse Light My Fire este Swedish FireSteel, un aprinzător de foc care folosește o bară de aliaj de magneziu pentru a crea scântei care pot aprinde un alt material combustibil. Acest produs a devenit o piesă de bază pentru camping și drumeții care au nevoie de un aprinzător de foc fiabil și ușor de utilizat.

În plus față de produsele lor inovatoare, Light My Fire este angajat în sustenabilitate și practici etice de producție. Folosesc materiale și procese de producție prietenoase cu mediul înconjurător pentru a reduce impactul lor asupra mediului și lucrează cu furnizori care împărtășesc angajamentul lor față de sustenabilitate.

În ansamblu, Light My Fire este o marcă dedicată furnizării entuziaștilor de activități în aer liber cu uneltele și echipamentele de care au nevoie pentru a se bucura în siguranță și confort de marele aer liber. Angajamentul lor față de inovație, funcționalitate, durabilitate și sustenabilitate le-a câștigat o reputație de lider în industria de exterior. Indiferent dacă sunteți un camper experimentat sau un începător în drumeții, Light My Fire are produsele de care aveți nevoie pentru a face următoarea aventură în aer liber un succes.


Produse pe pagină:
Sortare după:

Cutit Light My Fire FireKnife BIO

Cutit supravietuire Light My Fire FireKnife este rezultatul colaborarii a suedezilor de la Light My ..

169,00 Lei Fără TVA: 169,00 Lei