HDry®


                                                          HDry®

                                   

Revolutioneaza performanta si confortul incaltamintei si manusilor impermeabile/respirabile


 

HDry® este o membrană inovatoare și tehnologic avansată, dezvoltată de către, Korean Institute of Industrial Technology (KIIT), care oferă protecție excelentă împotriva umidității și asigură o respirabilitate optimă în încălțămintea lor. Această membrană este proiectată pentru a face față condițiilor extreme și pentru a menține picioarele uscate și confortabile, indiferent de activitatea desfășurată sau de condițiile meteorologice.


Tehnologia HDry® implică laminarea membranei impermeabile și respirabile pe partea interioară a materialului textil, cum ar fi în cazul încălțămintei sau a hainelor de exterior.Astfel, fiind lipita nu acumuleaza umezeala intre material si membrana HDry®. Această laminare este esențială pentru a asigura o barieră eficientă împotriva pătrunderii apei și a altor lichide în interiorul produsului, în timp ce permite vaporilor de apă să se disipe spre exterior, menținând astfel confortul și uscătura. Prin laminarea membranei pe partea interioară a materialului textil, HDry® oferă o protecție impermeabilă și respirabilă, esențială în condițiile extreme ale activităților outdoor.

 

  1. Impermeabilitate superioară: Membrana HDry® este complet impermeabilă, blocând în mod eficient pătrunderea apei în interiorul încălțămintei. Aceasta asigură protecție deplină împotriva ploii, zăpezii sau altor condiții umede, păstrând picioarele uscate și confortabile în orice situație.

  2. Respirabilitate optimă: Pe lângă impermeabilitate, HDry® permite vaporilor de apă să se disipe în afara încălțămintei, permițând astfel piciorului să respire și să regleze temperatura internă. Această respirabilitate optimă contribuie la menținerea confortului în timpul activităților fizice intense sau în condiții de căldură.

  3. Flexibilitate și confort: Membrana HDry® este proiectată pentru a fi flexibilă și ușoară, astfel încât să nu limiteze mișcarea piciorului și să ofere un confort sporit în timpul purtării. Această flexibilitate permite încălțămintei să se adapteze la formele naturale ale piciorului, oferind o potrivire perfectă și eliminând punctele de presiune sau disconfortul.

  4. Durabilitate și rezistență: HDry® este construită pentru a rezista la uzură și rupere, fiind proiectată să facă față cerințelor de durabilitate ale activităților outdoor intense. Această durabilitate îi conferă membranei o viață lungă de utilizare și o performanță constantă în timp.

  5. Gestionarea umidității: Membrana HDry® are capacitatea de a gestiona eficient umiditatea din interiorul încălțămintei, evacuând transpirația și menținând un mediu interior uscat și confortabil. Acest aspect este esențial pentru a preveni formarea de umiditate și dezvoltarea bacteriilor sau a mirosurilor neplăcute.
Video: