Mund

MUND este o companie spaniolă specializată în producția de șosete tehnice pentru alpinism și sporturi, care a luat naștere acum peste 30 de ani în munții Sierra de la Demanda. La câțiva kilometri de Burgos se află Pradoluengo, un mic sat castilian unde MUND își are fabrica și care are o tradiție textilă din secolul al XVI-lea.

Produsele Mund combină cunoștințele transmise de-a lungul generațiilor cu cele mai avansate tehnologii și design-uri.

EVOLUȚIE Ceea ce a început ca o afacere de familie acum peste treizeci de ani a devenit astăzi o referință internațională care își exportă produsele în peste cincizeci de țări, consolidându-se ca marcă de referință în sporturile de exterior. Suntem prezenți în Europa, America, Asia și chiar și în Oceania. Cifra de afaceri în străinătate reprezintă deja aproape 50% din vânzările totale. Un succes care a fost posibil datorită a trei decenii de efort și muncă constantă.

Munca celor de la Mund și evoluția ne permit să oferim o gamă largă de produse care combină fibre inteligente, naturale, ecologice sau reciclate cu tehnologii avansate aplicate la fabricarea șosetelor. Munca lor constă în combinarea cercetării continue a noilor fibre inteligente împreună cu dezvoltarea de design-uri inovatoare pentru a oferi cea mai bună performanță alpiniștilor, sportivilor și atleților.

În prezent, Mund face un angajament important pentru durabilitate și mediul înconjurător prin dezvoltarea unei noi linii de șosete fabricate cu fibre ecologice și biodegradabile, cum ar fi fibrele Seacell®, o fibră naturală realizată din lemn și alge, cu niveluri ridicate de antioxidanți care ajută la protejarea pielii. Sau fibrele Repreve®, fabricate în mod durabil din sticle de plastic reciclate, cu proprietăți termoregulatoare care mențin temperatura pielii perfectă.

Cei de la MUND sunt convinși că muntele și sportul trebuie să fie accesibile, așa că se străduiesc să dezvolte produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Produc șosete pentru munte inspirate din munți, din tăcerea lor, din umilința și autenticitatea lor. Ofera confort și bunăstare tuturor celor care trăiesc sportul și muntele la fel ca noi.


Produse pe pagină:
Sortare după:

Sosete Mund Altai

Sosete de iarna Mund Altai sunt sosete foarte comode si rezistente la temperaturi foarte scazute. Fa..

59,00 Lei Fără TVA: 59,00 Lei

Sosete de ski Esqui Mund

Sosetele de ski Esqui de la Mund au fost croite pentru practicare sporturilor de iarna.Cu o cantitat..

39,00 Lei Fără TVA: 39,00 Lei

Sosete Mund Sahara

Sosete de vara Sahara pentru munte de la Mund au fost concepute pentru drumetii montane pe timp..

39,00 Lei Fără TVA: 39,00 Lei

Sosete Mund Tesla

Sosetele Mund Tesla sunt concepute pentru excursile montane primavara si toamna, atunci cand vremea ..

59,00 Lei Fără TVA: 59,00 Lei

Sosete Polar Circle Mund

Sosetele de munte Polar Circle de la Mund au fost concepute pentru trasee si drumetii montane, atunc..

30,00 Lei Fără TVA: 30,00 Lei

Sosete Mund Pamir

Sosetele de munte Mund Pamir sunt foarte calduroase, tinand piciorul confortabil pana la -27°C. Sunt..

55,00 Lei Fără TVA: 55,00 Lei

Sosete Mund K2

Sosetele de munte K2 de la Mund au fost concepute pentru practicarea turelor si expeditilor de iarna..

79,00 Lei Fără TVA: 79,00 Lei